Jdi na obsah Jdi na menu
 


ELSEREMO Brumov - FK Luhačovice 6 : 2

Brumov - sobota 26.9.2015 - umělá tráva-zataženo 14 stupňů - rozhodčí Smýkal  

FC ELSEREMO Brumov - FK Luhačovice 6:2   (5:2) 

Branky a asistence:  7´ Dan Mana (Karel Krahulec), 11´Matěj Kubiš (Tadeáš Liška), 20´ Matěj Kubiš (Marek Filák), 22´ Matěj Kubiš (Dan Mana), 30´Dan Mana, 69´ Tadeáš Liška (Dan Zvoníček)   

Sestava: Karel Krahulec (C) (72´Tomáš Pjajko) - Jakub Struhař, Marek Filák, Zdeněk Kolínek, Štěpán Dorňák - Michal Martinka, Pepa Kolínek (66´ Dominik Ryza), Dan Zvoníček – Tadeáš Liška, Dan Mana (60´ Ondra Polách), Matěj Kubiš 

Trenéři: Franta Machů a Ivan Pecha Vedoucí: Tomáš Doležal

 

Domácí zápas s Luhačovicemi jsme neodehráli herně úplně ideálně. Vlastně to mělo k ideálu dost daleko. Výsledek je sice jednoznačný a samozřejmě že i potěšující, ale jen o ten tak úplně nejde. Za půl hodiny jsme vedli 5:0 a s nadsázkou se dá říct, že kdybychom kopli i do ho... :-) tak skončí v bráně soupeře. Směrem dopředu jsme byli hodně produktivní a předvedli jsme i pěkné akce a chladnokrevné zakončení, což nám zase v jiných zápasech občas chybělo. Jenže pak soupeř pod dojmem že nemá co ztratit začal být v poli důraznější a těžil z našich chyb, malého důrazu a špatného bránění záložníků a krajních beků. Do poločasu tak hosté snížili a to ještě nedali penaltu a nějaké další šance. Takže i přes vedení 5:2 byla v kabině malá bouřka. Jejímž výsledkem pak bylo, že jsme ve druhé části neinkasovali, ale i tak jsme několikráte mohli. Soupeř těžil hlavně z toho, že byl proti nám starší a větší. Deset jejich hráčů bylo ročníky 97 a 98, zatímco my měli zase osm hráčů ročník 99 a 00 v základu a v osobních soubojích jsme byli ustrašení a tyto i prohrávali. Musela tak přijít změna a na hřiště přišli z lavky naše dvě 97-čky, urostení Ondra Polách a Dominik Ryza, kteří svými silovými schopnostmi zápas v této rovině srovnali. Najednou jsme zase my měli více ze hry a výsledkem byla další a poslední branka zápasu, která uzavřela stav na konečných 6:2 v náš prospěch. Za výsledek tedy pochvala pro tým, za předvedenou hru nikoliv.